Λογιστές

Υπηρεσία για ΛογιστέςΗ εταιρεία μας έχει ως σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση και εξασφαλίζει τα μεγαλύτερα οφέλη για τις συνεργαζόμενες με σας επιχειρήσεις.

Η εμπειρία μας έχει δείξει ότι μπορούμε να καλύψουμε με επιτυχία όλες τις ανάγκες και τις υποχρεώσεις που δημιουργούνται την περίοδο των δημοσιεύσεων σε κάθε λογιστή και λογιστικό γραφείο.

Πιστεύουμε ότι ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και εμείς μπορούμε να σας απαλλάξουμε από τις διαδικασίες,την ταλαιπωρία και τον κόπο που θα αφιερώνατε για να ασχοληθείτε με τις δημοσιεύσεις.

Συγκεκριμένα, η Titlos advertising αναλαμβάνει:

  • τη δημοσίευση ισολογισμών σε οποιαδήποτε εφημερίδα ή σε web site
  • τη διαδικασία στο ΦΕΚ ή στο ΓΕΜΗ
  • τη διαδικασία κατάθεσης εγγραφών στην ΝΟΜΑΡΧΙΑ ή στο ΓΕΜΗ
  • τη διαδικασία αγοράς παράβολου από την ΕΦΟΡΙΑ

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι ειδικά για τους ΛΟΓΙΣΤΕΣ και τα ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ, σε περίπτωση που δημοσιεύσετε τους ισολογισμούς των πελατών σας σε εμάς, παρέχουμε:

Α) Το log-istes λειτουργεί συνδυαστικά με την υπηρεσία μας company-reception. Υπάρχουν ειδικές χρεώσεις (που φτάνουν έως και μηδενικές) έπειτα από συνεννόηση με την εταιρεία μας.

Β) ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΠΤΩΣΗ στους ΛΟΓΙΣΤΕΣ και τα ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ! Έχουμε δημιουργήσει συμφωνίες με όλες τις εφημερίδες που μας επιτρέπει να προσφέρουμε στους πελάτες μας ΕΙΔΙΚΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΩΝ.