Ηλεκτρονική Δημοσίευση Ισολογισμού

Titlos digital balanceΣτην Titlos advertising ερχόμαστε να καλύψουμε τη νομική υποχρέωση για δημοσίευση του ισολογισμού κάθε εταιρείας, στη δική της όμως ιστοσελίδα και όχι σε μια ιστοσελίδα με αντίστοιχες δημοσιεύσεις πολλών εταιρειών. Γίνεται λοιπόν σαφές, ότι η συνεργαζόμενη με την Titlos advertising επιχείρηση αποκτά ένα επιπλέον εργαλείο προβολής των δραστηριοτήτων της μέσω του διαδικτύου, του πιο σύγχρονου και οικονομικότερου μέσου προβολής με άμεσα αποτελέσματα.

Η εμπειρία μας και οι υποδομές μας μάς επιτρέπουν να σας προσφέρουμε τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Η προσφορά μας από 55€ περιλαμβάνει:

  • Κατοχύρωση ή Ανανέωση Domain Name
  • Κατασκευή ή Ενημέρωση Ιστοσελίδας που περιλαμβάνει: Αρχική Σελίδα / Ισολογισμοί / Σελίδα Επικοινωνίας
  • Φιλοξενία Ιστοσελίδας (web hosting): Δωρεάν για το 1ο έτος
  • Απεριόριστη Δημοσίευση Ισολογισμών Εταιρείας
  • Μακετοποίηση: Δωρεάν για το 1ο έτος.

 

Ηλεκτρονική Δημοσίευση ΙσολογισμούΔημοσιεύστε ισολογισμούς και ανακοινώσεις εύκολα και απλά και αναπτύξτε παράλληλα την επιχείρησή σας, παίρνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού που αναζητά στο διαδίκτυο τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο για την δημιουργία εταιρικής ιστοσελίδας στην οποία σας δίνεται η δυνατότητα να δημοσιεύετε τον ισολογισμό της εταιρίας σας, έτσι ώστε βάσει των τελευταίων αλλαγών περί δημοσίευσης ισολογισμών για εταιρίες Α.Ε και Ε.Π.Ε. να απαλλαγείτε για πάντα από το ετήσιο κόστος δημοσίευσης σε έντυπα μέσα.

Δουλεύοντας με γνώμονα το τρίπτυχο εξειδίκευση, τεχνογνωσία και εμπειρία για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών, αποσκοπούμε στη μέγιστη αξιοποίηση των δυνατοτήτων, που παρέχει το διαδίκτυο και μπορούμε να σας προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις με άκρως ανταγωνιστικές τιμές. Στην Titlos advertising στοχεύουμε στην άμεση και καλύτερη εξυπηρέτηση με στόχο την επαγγελματική κάλυψη σε όλα τα στάδια ανάπτυξης και υποστήριξης των πελατών μας. Με κατάρτιση υψηλού επιπέδου, ευελιξία, ποιότητα και επαγγελματισμό, ανταποκρινόμαστε στις εξελισσόμενες ανάγκες της σύγχρονης αγοράς. Στόχος των υπηρεσιών μας είναι η ηλεκτρονική δημοσίευση ισολογισμού επιχειρήσεων και η κατασκευή εταιρικής ιστοσελίδας, με τον ιδανικό σχεδιασμό και ύφος και εγγυημένη την ασφαλή φιλοξενία της.

Με χαμηλό κόστος, καλύπτουμε τη νομική υποχρέωση κάθε επιχείρησης για τη δημοσίευση του ισολογισμού της. Παράλληλα δημιουργούμε μια καλαίσθητη, εύχρηστη και φιλική στις μηχανές αναζήτησης εταιρική ιστοσελίδα. Αναλαμβάνοντας από το πρώτο στάδιο την ανάπτυξη μιας ιστοσελίδας (καταχώρηση domain, στοιχεία εταιρείας, web hosting, δημοσίευση ισολογισμού), μέχρι το τελικό στάδιο της ολοκλήρωσης της ιστοσελίδας και της συντήρησής της. 

Αυτό που μας διακρίνει είναι η γνώση του διαδικτύου και η ικανότητα να εφαρμόζουμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Δεν προσφέρουμε απλά την ηλεκτρονική δημοσίευση ισολογισμών, αλλά ένα «όπλο» που κάθε αναπτυγμένη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση οφείλει να έχει, αν θέλει να κινείται με επιτυχία σε μια ανταγωνιστική αγορά.

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο διαδίκτυο, εύκολα και απλά, μέσω της δικής σας εταιρικής ιστοσελίδας και εξοικονομήστε χρήματα για την επιχείρηση σας. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έγκυρη ηλεκτρονική δημοσίευση του ισολογισμού σας, είναι η ολοκλήρωση της ιστοσελίδας του ΓΕΜΗ για την πρόσβαση από το ευρύ κοινό.